”Χτίζει” παράδοση κόντρα στον Λεβαδειακό ο Αραούχο
Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ με το γκολ που πέτυχε σήμερα έφτασε τα τέσσερα τέρματα σε τρεις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
–>
Πιο συγκεκριμένα ο ”Ελ Τσίνο” έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα στο περσινό αγώνα της Ένωσης με την ομάδα της Βοιωτίας για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε εκείνο το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ σκόραρε δύο τέρματα στην εύκολη νίκη του δικεφάλου με 6-0.
Στη συνέχεια στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, στο οποίο ο Λεβαδειακός έπαιζε τη παραμονή του στη κατηγορία, ο Αραούχο άνοιξε το σκορ και ήταν αυτός που έβγαλε και τη σέντρα για το αυτογκόλ των γηπεδούχων. Τελικό σκόρ τότε όπως και σήμερα το 0-2.
Σήμερα σκόραρε και πάλι με αποτέλεσμα να μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι χτίζει τη δική του παράδοση.
–>







