INAEK

Κι άλλες επιτυχίες η ομάδα Ποδηλασίας!

Μετά το επίτευγμα του Χάρη Καστραντά την Κυριακή, που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο cyclo-Cross, ακολούθησαν...

Μετά το επίτευγμα του Χάρη Καστραντά την Κυριακή, που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο cyclo-Cross, ακολούθησαν το ασημένιο μετάλλιο του Τάσου Παπαποστόλου στη κατηγορία Μάστερς, και στην ίδια κατηγορία η κατάκτηση της πέμπτης θέση από τον Τάσο Καβαλιεράτο και της 17ης και 18ης από τους Βασίλη Σουλχέρη και Διονύση Πλατσάκη, αντίστοιχα.

Μία μέρα πριν την επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclo-Cross 2020, το Σάββατο (18/01), οι ποδηλάτες της Ακαδημίας έδωσαν το “παρών” στο διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ (XCC-Short Track) που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος ΘΗΣΕΑΣ, στα Σπάτα.

Ο Ιάσονας Μαντάς, ξεκίνησε τη χρονιά, όπως ολκλήρωσε την προηγούμενη, δηλαδή με… βάθρο, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παίδες. Την 5η θέση που επίσης έδινε μετάλλιο κατέλαβε η Σωτηρία Βασιλείου στα Μίνι Μεγάλα, ενώ στα Μίνι Μικρά ο Ιάσονας Γιαλαμάς ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Παμπαίδες: Στράτος Μανωλίδης-9ος, Σεραφείμ Καραγιάννης-13ος, Αριστείδης Δημητρόπουλος-21ος.
Μίνι Μεγάλα: Αιμίλιος Καβαλιεράτος-6ος, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης-14ος, Βαγγέλης Μαυράκης-15ος, Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος-17ος, Νίκος Δρακούλης-20ος.

Τις αποστολές της ΑΕΚ συνόδευαν οι προπονητές, Παναγιώτης Σκυλοδήμος και Κωνσταντίνος Παπουτσάς, ο έφορος του ποδηλατικού τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας, και ο Υπεύθυνος Οργάνωσης & Ανάπτυξης, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.

(πηγή: aek.gr)

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα