Τσιτσιπάς μετά τη νίκη: “Ίσως μία μέρα νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα το τένις!”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV δήλωσε: “Χρειάστηκε ψυχική, νοητική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή. Κατάφερα και έμεινα ψύχραιμος και δεν σκέφτηκα αρνητικά όταν δέχτηκα το μπρέικ. Έκανα ένα σημαντικό μπρέικ-μπακ που ήταν πολύ καθοριστικό για να κλείσω τον αγώνα. Παρότι έχανα 15-40 στο τελευταίο γκέιμ, έκανα κάτι που έκανα και στην Αυστραλία.”
Συμπλήρωσε: “Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ πέρα. Πρέπει να μείνω ψύχραιμος για τον επόμενο αγώνα που είναι αύριο. Η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει, πρέπει να είμαι απαιτητικός και για τον αυριανό αγώνα.”
Ρωτήθηκε επίσης γιατί κάποιος να δει τον αυριανό τελικό και απάντησε: “Γιατί το τένις δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Είναι ένα ωραίο άθλημα και αξίζει να υπάρξει ακόμα περισσότερος κόσμος, που να παρακολουθεί τένις. Για μένα είναι απ’ τα πιο όμορφα αθλήματα και ίσως μια μέρα νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα. Έχω δουλέψει σκληρά και θα τα δώσω όλα για όσους με στηρίζουν και με παρακολουθούν.”



