Αποκάλυψη για τη δολοφονία του Μιχάλη – “Αυτός είναι ο δολοφόνος! Τον μαχαίρωσε…”

0
skyline

Καρέ – καρέ περιέγραψε στην ανακρίτρια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, μάρτυρας-κλειδί, ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα.

ΑΕΚ: Οπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», ο Αριστείδης, που καταγράφηκε απο καμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

Οπως είπε ο μάρτυρας-κλειδί, ένας από τους τέσσερεις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο έμελλε να είναι το μοιραίο τραύμα.

Δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη, γιατί φορούσε κουκούλα, ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι, σπάζοντας του  χέρι και πόδι.

Ταυτόχρονα έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους, με αποτέλεσμα οι Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.

Η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσούρη, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην προηγούμενη τηλεοπτική “Δίκη” ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει το βίντεο. Γι΄αυτό και στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν την  καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βίντεο.

πηγή: dikisports.blogspot.com