ΑΕΚ Κ17: Ο ρέφερι Ντελέζος ζήτησε συγγνώμη από Κυριακίδη – Χιώτη για την αποβολή – «Να παραδώσει την σφυρίχτρα» λέει η Ένωση

0
skyline

Συγγνώμη ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο ρέφερι Ντελέζος για την αποβολή του Μπούσιου στο 74′ για «θέατρο».


Συγκεκριμένα, ζήτησε συγγνώμη από τους Κυριακίδη και Χιώτη. Όσο για το πώς υποδέχθηκε αυτή την κίνηση η ΑΕΚ; Από την Ένωση έλεγαν πως «το συγγνώμη έπρεπε να το ζητήσει από το παιδί που το έκανε να πλαντάξει στο κλάμα από την αδικία στην πιο σημαντική του βραδιά και να παραδώσει την σφυρίχτρα του».

Από την ΑΕΚ επίσης σημείωσαν πως ήταν δεύτερη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά και βγήκε με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία για μία πτώση που δεν ήταν ούτε πέναλτι αλλά ούτε και θέατρο

Τόνιζαν πως δεν πρόκειται διαμαρτυρία για την διαιτησία υπογραμμίζοντας πως «έχει να κάνει με την συγκεκριμένη απίστευτη κίνηση του διαιτητή και την ακαταλληλότητα του να έχει αυτόν τον ρόλο. Απαγορεύεται να σφυρίξει ξανά και πόσο μάλλον παιδάκια»

Επίσης από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μία λάθος απόφαση μπορει να υπάρξει, αλλά για να πάρεις τη συγκεκριμένη λάθος απόφαση σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να είσαι κι εντελώς ακατάλληλος να διαιτητεύεις».

Πηγή: sdna.gr