Στο Champions League οι άνδρες του Ολυμπιακού, στο Challenge Cup σε άνδρες-γυναίκες ο Παναθηναϊκός

0
skyline

Με τα ρόστερ να έχουν ολοκληρωθεί για όλες τις ελληνικές ομάδες, το μόνο που έχει μείνει είναι η δήλωση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενη σεζόν.


Η ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού μοιάζει να είναι έτοιμη να λάβει μέρος στα προκριματικά του CEV Champions League, με τα τμήματα του Παναθηναϊκού να είναι όλο και πιο κοντά στο να δηλώσουν συμμετοχή στο CEV Challenge Cup.

Για την είσοδο του στους ομίλους του CEV Champions League της επόμενης σεζόν θα παλέψει το ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, έχοντας ξεκινήσει διαδικασίες για να τροποποιήσει το κλειστό του Ρέντη, ώστε να πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις εάν περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από την άλλη, το βόλεϊ του Παναθηναϊκού μη έχοντας άλλη επιλογή δεδομένου ότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα έδρα για την επόμενη σεζόν (δεδομένα δε θα είναι στο Μαρούσι μετά από απόφαση του δημάρχου) δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup και στο μεταξύ θα έχει χρόνο να βρει γήπεδο για να αγωνιστεί η ομάδα ανδρών και γυναικών στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Πηγή: sdna.gr