Μελισσανίδης: «Χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ»

0
skyline

Η επιστολή του Δημήτρη Μελισσανίδη που διάβασε η Ανθή Παπακώστα στη γιορτή για τα 40 χρόνια του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης.

Ως χρονιά ορόσημο χαρακτήρισε τη φετινή για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το Σάββατο (3/9) πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα 40 χρόνια του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης, με τον διοικητικό ηγέτη του «δικεφάλου» να μην καταφέρνει να δώσει το «παρών», να στέλνει όμως επιστολή που διάβασε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στάθηκε στην επιστροφή της «Ένωσης» στη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ότι αυτή συνδυάστηκε με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας και με την κατάκτηση του νταμπλ, όπως για ακόμα μία φορά στον Ματίας Αλμέιδα αλλά και στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Επίσης, εξήρε και την παρουσία των φιλάθλων της τονίζοντας πως «τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου».

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση βρέθηκε και η κούπα του πρωταθλήματος -με τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο- να την υποδέχεται σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ τιμήθηκε και ο Ηλίας Ατματσίδης.

Η επιστολή του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στη δική μας γη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα. Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ, πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δεν ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα. Κατακτήσαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια. Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπτίπτει και με τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του συνδέσμου σας. Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια!».

πηγή: sport-fm.gr