Βέσελι: «Περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά το Final Four»

0
skyline

Ο Γιαν Βέσελι μίλησε για την παρουσία της Μπαρτσελόνα στο Final Four του Κάουνας, λέγοντας πως άπαντες στην ομάδα είχαν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά την κακή εικόνα τους σε αυτό.

Δηλώσεις για την παρουσία της Μπαρτσελόνα στο Final Four του Κάουνας, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μίλησε ο Γιαν Βέσελι.O 33χρονος Τσέχος τόνισε πως άπαντες στην ομάδα είχαν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά την κακή εικόνα τους σε αυτό, ενώ πρόσθεσε πως πλέον το έχουν ξεπεράσει και είναι συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά το Final Four, αλλά την έχουμε ξεπεράσει τώρα και έχουμε συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο προσεκτικοί στα ριμπάουντ στο Game 2. Θα πρέπει να κάνουμε τα ίδια πράγματα, αλλά να είμαστε πιο επιθετικοί πάνω στο παρκέ. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι στην “Fonteta“. Οφείλεις να έχεις συγκέντρωση όταν παίζεις εκεί. Αυτό θα είναι το κλειδί», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr