Σάλος αντιδράσεων με την μεταγραφή Βράνιες στην Παρτιζάν – Πανό κατά του Βόσνιου – Η αντίδραση του

0
skyline

Οι οπαδοί της Παρτιζάν δεν ξέχασαν τη δήλωση κατά της ομάδας τους από τον Όγκνιεν Βράνιες o οποίος πλέον αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Η είδηση της συμφωνίας της Παρτιζάν με τον Όγκνιεν Βράνιες προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών, ενώ στο παιχνίδι με τη Βόζντοβατς, οι οπαδοί ανήρτησαν ένα πανό εναντίον του Βόσνιου αμυντικού. Αυτό συνέβη όχι μόνο επειδή στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αλλά επειδή είχε κάνει μια δήλωση μίσους κατά της Παρτιζάν.

Ο Βράνιες αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα τη διετία 2009-11, μετρώντας μόλις 4 συμμετοχές. Αλλά το 2014, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Παρτιζάν είχε γράψει στον λογαριασμό του στα social media: «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου». Τώρα βέβαια, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν είπε κάτι άσχημο για την Παρτιζάν.

Οι οπαδοί όμως δεν έχουν ξεχάσει αυτή τη δήλωση και ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να….».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Kurir» για τις αντιδράσεις των οπαδών, ο Βράνιες είπε: «Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν.

Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».