Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρέαλ 2-1: Έχασε το ματς και το τρένο του Champions League

0
skyline
Η Βαγιεκάνο επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 και της στέρησε οριστικά το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αν οι παίκτες της Βιγιαρεάλ είχαν κατακτήσει το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς θα πλησίαζαν στους δύο πόντους την τέταρτη της βαθμολογίας Σοσιεδάδ και θα ήλπιζαν την τελευταία αγωνιστική να πιάσουν το τρένο που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πλέον αυτό δεν θα συμβεί, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους πέντε βαθμούς, όσους ήταν και πριν την έναρξη της 37ης αγωνιστικής.

Αντίθετα η Ράγιο Βαγιεκάνο με τη νίκη αυτή έφτασε τους 49 βαθμούς και βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω από την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Μετά το άκαρπο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και δεν άργησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Τσαβαρία έδωσε την ασίστ και ο Ραούλ ντε Τομάς φρόντισε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο 56’. Πέρασαν μόλις επτά λεπτά για το 2-0, το οποίο σημείωσε ο Παλαθόν, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Κομεσάνα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, αλλά το γκολ του Λο Σέλσο στο 83’ δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα…

Πηγή:novasports.gr