Στα Σπάτα το νέο «καταφύγιο» της Εθνικής ομάδας

0
skyline

Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα αποτελέσει το νέο «καταφύγιο» της Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το προπονητικό κέντρο των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ, μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έδωσε άμεσα τη λύση.

Κατ’ αρχήν η ΕΠΟ είχε συμφωνήσει για μετακόμιση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η συμφωνία αυτή, όμως, αποδείχθηκε διάτρητη. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία αντιμετώπισε δυσκολίες το τελευταίο τρίμηνο για τις βελτιωτικές ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε οι εθνικές να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλη λύση. Και η λύση αυτή δόθηκε από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα φορτηγά με υλικό της Ομοσπονδίας είχαν αφιχθεί στην Παιανία, αλλά οι εργασίες δεν προχώρησαν. Τα γήπεδα ήταν γενικά σε καλή κατάσταση, όμως μια Εθνική ομάδα του 2023, δεν χρειάζεται μόνο ένα γήπεδο με χόρτο.

Έτσι, οι διεθνείς θα αρχίσουν στα Σπάτα την προετοιμασία ενόψει των δυο πρώτων αγώνων με Ιρλανδία εντός και Γαλλία εκτός (16-19/06), ενώ θα προπονηθούν και στη Ριζούπολη μέχρι τον Σεπτέμβριο.

πηγή: sdna.gr