Ο Αλμέιδα μπλόκαρε κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού – Ακυρώθηκε η συμφωνία και έρχεται στην ΑΕΚ!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ποδοσφαιριστής που είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, αποφάσισε τελικά να πάει στην ΑΕΚ, μετά από συνομιλία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο λόγος για τον Σταύρο Πήλιο, που  θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ και μάλιστα με την σφραγίδα του Ματίας Αλμέϊδα!

Έχει γραφτεί ήδη πως οι κιτρινόμαυροι έκαναν την ανατροπή με τον 22χρόνο αριστερό μπακ του ΠΑΣ, ο οποίος αρχικά ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό. Από τον Πειραιά βέβαια έχει διαρρεύσει πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πίσω λόγω δεύτερων σκέψεων, και συγκεκριμένα επειδή στην θέση του Σταύρου Πήλιου υπάρχουν οι συνομήλικοί του Λάϊτνερ / Ραμόν/ Κίτσος αλλά και ο Ρέαμπτσουκ. Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν πως θα έβρισκε το ρόλο του και θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη σεζόν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λογική, σύμφωνα με την οποία ο αριστερός μπακ ήταν εκείνος που χάλασε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, παρότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ΠΑΣ είχε συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους.

Το σημαντικότερο βέβαια έχει να κάνει με τον άνθρωπο που φέρεται να άλλαξε γνώμη  στον νεαρό ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Ματίας Αλμέϊδα!! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός κόουτς φρόντισε να μιλήσει ο ίδιος με τον Πήλιο , να του πει πως αποτελεί επιλογή του αλλά και να του εξηγήσει τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει στην ΑΕΚ της νέας σεζόν! Ουσιαστικά τον διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει στα Σπάτα και θα τον υπολογίζει στο ροτέισον της θέσης του αριστερού μπακ, εκεί που θα συνεχίσουν και οι δυο Ιρανοί, Χατζισαφί/ Μοχαμαντί!

Ο Αλμέϊδα , λοιπόν – έστω και σε δεύτερο χρόνο – ήταν εκείνος που έπεισε τον Πήλιο να προτιμήσει την ΑΕΚ και κάπως έτσι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στην συνέχεια  ουσιαστικά ακύρωσε την αρχική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΣ!