Τo μήνυμα του Ρότα μετά την κατάκτηση του νταμπλ και το … «παράπονο» – «Double trouble» (ΦΩΤΟ)

0
skyline

Ο Έλληνας μπακ ήταν ανακουφισμένος που η ομάδα του δεν πλήρωσε την αποβολή του!

Η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Λάζαρο Ρότα να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τάισον.

Η αποβολή του 25χρονου δεν εξελίχθηκε σε μοιραία για την Ένωση, αφού παρότι έπαιξε με 10 παίκτες, επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 2-0 και πανηγύρισε το νταμπλ μετά από 45 χρόνια.

Ωστόσο, το γεγονός της αποβολής επηρέασε τη ψυχολογία του Ρότα, αλλά και τη διάθεσή του, όπως ο ίδιος ανέφερε με ποστ στα social media.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στα λόγια. Πάντως θα ήθελα να μοιραστώ το πώς αισθάνομαι ίσως για πρώτη φορά μέσω μιας δημοσίευσης. Ένα ακόμα τρόπαιο που μας άξιζε, ένα τρόπαιο που μας δίνει τεράστια χαρά, που παλέψαμε μέχρι το τέλος.

Για εμένα δεν κύλησε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί και σίγουρα όπως θα ήθελα να το θυμάμαι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό το ένα δευτερόλεπτο, που δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος που δεν παίζει ποδόσφαιρο τι σημαίνει, ήταν η αιτία που μου το χάλασε κάπως. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Ευχαριστώ όλους τους για την προσπάθεια που καταβάλανε για την κατάκτηση και των δυο επάθλων για φέτος. Μια χρόνια γεμάτη δυσκολίες και πολλές θυσίες που λίγοι ξέρουν και που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Double trouble”.