Σταϊκούρας για ΑΕΚ: «Φτιάχνει καλή ομάδα και δίνει όραμα για την χώρα»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μίλησε για τα επιτεύγματα της ΑΕΚ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει κρύψει τα «κιτρινόμαυρα» συναισθήματά του και μιλώντας στο «Lamia Polis 87.7» αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της Ένωσης.

Αναλυτικά:
«H AEK απέδειξε όλη την χρονιά ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα σταθερό προπονητικό τιμ. Αποδεικνύεται και στο ποδόσφαιρο ότι αν έχεις σωστή ηγεσία, σωστή καθοδήγηση, καλούς παίκτες και ομαδικότητα, μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα.

«Φέτος είχαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ισχυρό ανταγωνισμό, με πολύ καλές ομάδες. Βοηθήσαμε σ’ αυτό με την αλλαγή της φορολόγησης των παικτών, άρα ήρθαν καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Ενισχύσαμε το θέαμα, ενισχύσαμε τον ανταγωνισμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Για να δεχθεί στη συνέχεια την ερώτηση αν ο Μητσοτάκης είναι κάτι σαν τον Αλμέιδα και έχει καλή ομάδα, με τον κ. Σταϊκούρα να απαντά: «Φτιάχνει καλή ομάδα και κυρίως συντονίζει και δίνει το όραμα για την χώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα και πράξεις. Δουλέψαμε σκληρά από κοινού με την κοινωνία για να πετύχουμε το βέλτιστο για την χώρα. Ούτε θριαμβολογήσαμε, ούτε πήγαμε σε μια λογική μεμψοιρίας και καταστροφολογίας όπως έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση».