Σοκάρει ο Λεμάρ: «Στο Ισραήλ με πλησίασε ένας και μου είπε “Είμαι μυστικός αστυνομικός, είμαι εδώ για την ασφάλειά σου”…»

0
skyline

Ο Μπρίντον Λεμάρ μίλησε στο sportal.gr για την παρουσία του στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο περιβόητο παιχνίδι «θανάτου» στα Ιεροσόλυμα απέναντι στην Χάποελ.

Ήρθε στην ΑΕΚ σε μια περίοδο που η ομάδα είχε ανάγκη από γκαρντ, λόγω της αδράνειας του Τιμ Φρέιζερ να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Όχι μόνο κατάφερε να μπει στα παπούτσια του Αμερικανού άσου, αλλά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μπρίντον Λεμάρ «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξε πως είχε τον τρόπο να προσαρμοστεί στα δεδομένα που ήθελε η ομάδα για εκείνον.

Το Sportal είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον έμπειρο άσο στην αίθουσα Τύπου «Φ. Κωνσταντουδάκης» στο κλειστό, με τον Λεμάρ να κάνει τον απολογισμό της πορείας του στην ομάδα. Εστίασε στη μεγαλύτερη διαφορά του σε σχέση με την παρουσία στη Λε Μάν, εξήγησε τι ήταν αυτό που δούλεψε καλά για τον ίδιο κατά την παρουσία του στην Ένωση, ενώ στάθηκε στο κλίμα που συνάντησε από τις πρώτες μέρες του στην ομάδα. Παράλληλα, μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες του περιπετειώδους ταξιδιού στην Ιερουσαλήμ, για το Game 3 με την Χάποελ, ενώ στάθηκε και στο μέλλον του, εξηγώντας το κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

-Πώς κυλάει η off-season για σένα μέχρι στιγμής;

«Είναι πολύ καλή. Είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ, ήρθε και η οικογένειά μου στην Ελλάδα για λίγες μέρες και ήταν καλά. Διαχειρίστηκα κάποιους τραυματισμούς σε διάφορα σημεία, όπως στα δάχτυλα του χεριού, στα πλευρά και αναρρώνω. Έχω το χρόνο να ξεκουραστώ και τώρα επέστρεψα στο παρκέ για να κάνω δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς και να χτίσω για το καλοκαίρι. Θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση για να παίζω».

Διαβάστε περισσότερα