Ότι κι αν γίνει η ΑΕΚ έχει κερδίσει στο στοίχημα

0
skyline

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα κληθεί αύριο να διεκδικήσει και το Κύπελλο, σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά και η Ένωση μπορεί να κάνει το νταμπλ, αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό έχει κερδίσει το στοίχημα

Γράφει η Μαρία Τσίχλα

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν μείνει στο παρελθόν και πλέον ο Αλμέιδα και οι παίκτες του είναι μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση που λέγεται Κύπελλο. Αύριο οι Κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους υπόλοιπους και πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πια είναι η καλύτερη ομάδα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, καθώς πρόκειται για έναν μόνο αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο, το οποίο μάλιστα θα είναι εντελώς άδεια.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που μέχρι πριν μερικές ημέρες βρισκόταν σε πολύ καλή φόρμα, ήταν συγκεντρωμένη και είχε τον πρώτο λόγο σε όλες τις αναμετρήσεις, όμως μετά την κατάκτηση και το τέλος του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει αλλάξει.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλμέιδα φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση της ομάδας, όπου και ζήτησε από τους φιλάθλους να μην βρεθούν στο ξενοδοχείο και να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους.

Αν θέλετε τη γνώμη μου η Ένωση θα κατακτήσει και αυτό τον τίτλο, καθώς εφέτος είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά επειδή μπάλα είναι και γυρίζει ας κρατάμε στο μυαλό μας όλα τα δεδομένα, καθώς αρκετές φορές έχουμε πληγωθεί σε τελικούς Κυπέλλων.

Ότι και αν συμβεί στον αυριανό αγώνα, αυτή η ΑΕΚ έχει κερδίσει το στοίχημα. Έχει επιστρέψει στο γήπεδό της, έχει παίξει ποδόσφαιρο που χαιρόντουσαν να το βλέπουν όλοι οι φίλαθλοι, έβαλε γερές βάσεις για το μέλλον και έδωσε μεγάλες χαρές στον κόσμο της.

Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο για να δούμε τι θα συμβεί, αλλά όλα δείχνουν ότι για ακόμα μια βραδιά η Νέα Φιλαδέλφεια θα… καεί!