Αρχική Basketleague Σε live streaming η συνέντευξη Τύπου για τις «μάχες» των Playoffs

Σε live streaming η συνέντευξη Τύπου για τις «μάχες» των Playoffs

0
skyline

Σε live streaming η συνέντευξη Τύπου των Playoffs της Basket League.

Παρακολουθήστε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube τη συνέντευξη Τύπου για την Ημιτελική και την Τελική φάση των Playoffs της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

To Πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία όπου θα κριθεί ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδας στη Basket League για τη σεζόν 2022-23. Στην πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική φάση της αγωνιστικής περιόδου ξεκινούν στην Ημιτελική φάση τα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ mateco και Παναθηναϊκός-Περιστέρι bwin, από τα οποία θα προκύψει το ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Η αρχή για τις σημαντικές «μάχες» της Basket League θα γίνει σήμερα (11/5) στις 16:30 στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μουσείου του Golden Hall με την συνέντευξη Τύπου των αρχηγών και των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που παίρνουν μέρος.

Το πάνελ της συνέντευξης θα αποτελείται από τους Βαγγέλη Μαργαρίτη, Φώτη Τακιανό του ΠΑΟΚ mateco, Λεωνίδα Κασελάκη, Βασίλη Σπανούλη του Περιστερίου bwin, Γιώργο Παπαγιάννη, Χρήστο Σερέλη του Παναθηναϊκού και Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Μπαρτζώκα του Ολυμπιακού. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube.