Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον

0
skyline

Άνοιξε την… πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον!

Τα συνεχόμενα και σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα έθεσαν εκτός ομάδας τον Αμερικανό φόργουορντ και με απόφαση του Χρήστου Σερέλη οι «πράσινοι» προχώρησαν στην άμεση λύση της συνεργασίας μαζί του.

Το «τριφύλλι» θα πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Μπέικον, με βάση τα χρήματα που ήταν να λάβει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, εκτός από τα πρόστιμα.

Τα πρώτα «σύννεφα» στον Παναθηναϊκό για τον πρώην NBAer ξεκίνησαν από τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς εκεί είχε αρνηθεί να περάσει στο παρκέ στα τελευταία λεπτά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις καθυστερούσε στις προπονήσεις και έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Το επόμενο σοβαρό επεισόδιο του Αμερικανού έλαβε χώρα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, όπου εκεί υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβλήθηκε πρόστιμο, αλλά με αναστολή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Το τελευταίο παράπτωμα που ήταν και το καθοριστικό, έγινε παραμονές του δεύτερου ματς των playoffs του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό, καθώς χτύπησε συμπαίκτη του και έτσι «κόπηκε» από την αποστολή.

Από ‘κει και πέρα και με τον Ντουέιν Μπέικον να αποχωρεί, ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του μόνο πέντε ξένους στα playoffs της Basket League, αφού έχει περάσει η σχετική προθεσμία και δεν μπορούν να γίνουν νέες αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έβαλαν τις αρχές της ομάδας πάνω από το ταλέντο του Αμερικανού, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε τους συμπαίκτες του αφού δεν ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο της Τρίτης (25/4).

Πηγή: sport-fm.gr