Προγνωστικά Στοίχημα: Επανέναρξη πρωταθλημάτων

0
skyline

Στο στοιχείο μας και πάλι. Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν με το πρόγραμμα της Παρασκευής και το κουπόνι στοιχήματος μας δίνει αρκετές επιλογές.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ (21.30)

Μάλλον σε καλό διάστημα ήρθε η διακοπή για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού πριν από αυτήν μετρούσε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από νίκη. Ωστόσο βαθμολογικά τίποτα δεν έχει χαθεί, αρκεί να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό στις αγωνιστικές που απομένουν. Από τα ματς που μπορεί να πάρει σαφώς το σημερινό απέναντι στην Μπόχουμ, όντας το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. 

Έστω και κάπως αργά βρήκε φόρμα η Μπόχουμ, καθώς προέρχεται από δύο απανωτά τρίποντα. Μετά το 2-0 μέσα στην Κολωνία, ακολούθησε το ακόμη πιο σημαντικό 1-0 επί της Λειψίας, ώστε να της δώσουν μεγάλη ανάσα βαθμολογικά. Έτσι αποσπάστηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην μεγάλη κατηγορία, με την παραμονή να είναι πλέον ορατή. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που καλείται να παίξει πλέον σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Ο άσος πληρώνει 1.65 στην Stoiximan. 

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (22.00)

Από μεγάλο διπλό προέρχεται η Μαρσέιγ από την στιγμή που κέρδισε την αξιόλογη φέτος Ρεμς και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1. Αποτέλεσμα που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -7 από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ. Ο ανταγωνισμός ωστόσο για την τριάδα παραμένει έντονος και η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ οφείλει να παραμείνει σε καλή φόρμα για να πετύχει τον στόχο της στο Σαμπιονά. 

Μάλλον η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος στην Γαλλία ήταν πριν την διακοπή η Μονπελιέ, αφού πριν από αυτή είχε απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Ένα σερί που την εκτόξευσε αρκετά σε όλους τους τομείς και δείχνει ικανή για αρκετές ζημιές ακόμη. Το επίτευγμα της αυτό κινδυνεύει σαφώς απόψε στο γήπεδο της δεύτερης στην βαθμολογία Μαρσέιγ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί η Μαρσέιγ, αλλά η Μονπελιέ δεν είναι τυχαία. Είναι σε θέση να σκοράρει στο «Βελοντρόμ» και αξίζει περισσότερο το Goal/Goal στο 1.95 του Στοιχημαν.

Μαγιόρκα – Οσασούνα (22.00)

Δύσκολο το έργο της Μαγιόρκα στην πιο πρόσφατη αγωνιστική μέσα στην Ανδαλουσία και δεν απέφυγε την ήττα από την Μπέτις με 1-0. Γενικά δεν βρίσκεται στα καλύτερα της τελευταία, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Προς το παρών δεν δείχνει να αγχώνεται πάντως βαθμολογικά, αν και απόψε υπάρχει μια σχετική πίεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό. 

Αγνώριστη εμφανίστηκε η Οσασούνα σε σχέση με πολλά από τα φετινά της παιχνίδια και έχασε εντός έδρας με 3-0 από την Βιγιαρεάλ. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και σίγουρα μπορεί περισσότερα στην συνέχεια. Δύσκολα πάντως να διεκδικήσει κάτι θετικό βαθμολογικά και το μόνο που έχει να κάνει είναι να τονώσει και πάλι το ηθικό της ενόψει και του ημιτελικού κυπέλλου που έχει μπροστά της κόντρα στην Μπιλμπάο. ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σχετικά άνετες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, που θα είναι μάλλον ικανοποιημένες με τον πόντο της ισοπαλίας σε απόδοση 2.90 στην Bet365.