ΑΕΚ: Μέσα οι Γκατσίνοβιτς και Βίντα για Τούμπα – Δύσκολο για Φαν Βέερτ και Μουκουντί

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Μέσα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οι Γκατσίνοβιτς και Βίντα, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Μέρος του προγράμματος ο Φαν Βέερτ, ατομικό ο Μουκουντί, των οποίων η συμμετοχή παραμένει δύσκολη.

Ευχάριστα και δυσάρεστα περιελάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (31/3) ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (2/4, 19:30) για τη 2η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Γκατσίνοβιτς και Βίντα να προπονούνται κανονικά και να θέτουν εαυτόν στη διάθεσή του για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Αντίθετα, ο Φαν Βέερτ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Μουκουντί έκανε ατομικό και ίσως δοκιμάσει να μπει το Σάββατο (1/4). Έτσι, η συμμετοχή των δύο τελευταίων κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.