
Η σημερινή προπόνηση στην ΑΕΚ θα κρίνει ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να έχει μετά τη σημερινή προπόνηση ο Ματίας Αλμέιδα για την κατάσταση των τεσσάρων παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενόψει του αγώνα στην Τούμπα.
Ο λόγος για τους Αρόλντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τομ Φαν Βέερτ, που θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αν τα καταφέρουν, τότε θα έχουν ελπίδες να μπουν στην αποστολή για το παιχνίδι στην Τούμπα.
Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προπονηθεί κανονικά και να μπει στα πάνα του Αλμέιδα. Ο Βίντα έχει μια κάκωση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
Ο Γκατσίνοβιτς θα παλέψει να μπει στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα μπει στην ενδεκάδα, όπως και ο Φαν Βέερτ που λογικά θα είναι έτοιμος αλλά θα παραμείνει στον πάγκο.
Οσον αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και χθες προπονήθηκε κανονικά. Πλέον ο Ματίας Αλμέιδα θα κρίνει την ετοιμότητά του και το αν θα πάρει φανέλα βασικού την Κυριακή.