ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα λέει «ναι» σε παραμονή Άμραμπατ-Χατζισαφί και η διοίκηση προχωρά!

0
skyline

Ρότα και Μήτογλου ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ και απ’ ό,τι φαίνεται θα πάρουν σύντομα σειρά και δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν κερδίσει τον Ματίας Αλμέιδα.

Το πρωτάθλημα μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον να είμαστε στην τελική του ευθεία, όμως στην ΑΕΚ προετοιμάζονται και για την επόμενη χρονιά. Προς αυτή την κατεύθυνση, άλλωστε, ανανέωσαν πρόσφατα οι Ρότα και Μήτογλου, με τον πρώτο νβα θυμίσουμε πως έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και απ’ ό,τι φαίνεται σειρά θα πάρουν και πιο έμπειροι παίκτες.

Και για να το κάνουμε ακόμη πιο σαφές, μετά τον Μήτογλου σειρά αναμένεται να πάρουν οι Νορντίν Άμραμπατ και Εχσάν Χατζισαφί. Αμφότεροι αποτελούν βασικότατα στελέχη στο ρόστερ του Ματίας Αλμέιδα και σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Ένωσης και την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Άμραμπατ μετρά φέτος 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε 1.361 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Χατζισαφί μετρά 25 συμμετοχές και 2 ασίστ σε 2.074 λεπτά.

Έτσι αμφότεροι από τη στιγμή που βρίσκονται στα πλάνα του Αλμέιδα και για του χρόνου, πρόκειται να ανανεώσουν.

Άλλωστε, η διοίκηση της Ένωσης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό τεχνικό που έχει μεταμορφώσει την ΑΕΚ σε χρόνο ρεκόρ και δικαιολογημένα, η εισήγησή του για παραμονή των Άμραμπατ-Χατζισαφί αναμένεται να γίνει δεκτή.

πηγή: sdna.gr