«Η τάση του Βιτάο προς επιστροφή στην Ευρώπη» και το ενδιαφέρον ομάδων του Big-4

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Στασιμότητα στο θέμα Βιτάο στην Ιντερνασιονάλ με τους Βραζιλιάνους να κάνουν λόγο για τάση του παίκτη να γυρίσει στην Ευρώπη!

Σημαντικές εξελίξεις με Βιτάο στην Ιντερνασιονάλ που πιθανότατα παρακολουθούν και οι ομάδες του ελληνικού Big-4.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ με την ομάδα από το Ρίο Γκράντε λήγει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι ο Βιτάο, εφόσον η Ιντερνασιονάλ δεν τα βρει με τη Σαχτάρ, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ουκρανία.

Και κάπου εκεί μπαίνει ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει εξέλιξη στην κουβέντα των δύο συλλόγων αφήνοντας να εννοηθεί πως η τάση του παίκτη είναι προς επιστροφή στην Ευρώπη, αποκλείοντας, ωστόσο, την παραμονή του στην εμπόλεμη Ουκρανία. Ο μάνατζερ του Βιτάο, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, μάλιστα, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φλεβάρη μιλώντας στον δημοσιογράφο, Ζοάο Μπατίστα Φίλιο πως η Σαχτάρ θα δεχόταν να αποδεσμεύσει τον παίκτη μόνο για ένα ποσό άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, όμως απ’ ό,τι φαίνεται οι Ουκρανοί έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις τους.

Οι Βραζιλιάνοι, όμως, θεωρούν πως το ποσό δεν θα αλλάξει, ίσως μάλιστα μειωθεί και λίγο, με δεδομένο πως ο παίκτης δεν θέλει να μείνει στην Ουκρανία. Μία εξέλιξη που σαφέστατα θα απασχολήσει και τις ελληνικές ομάδες, με δεδομένο πως ο παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ενώ παλιότερα το όνομά του είχε παίξει έντονα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

πηγή: sdna.gr