Φραγή στο Βόλος-Ολυμπιακός: Αποσύρθηκε από το στοίχημα μετά τη… βουτιά στο διπλό!

0
skyline

Μιλάμε για μία μάχη του 3ου της βαθμολογίας με τον 6ο. Μία κόντρα ενός διεκδικητή του τίτλου, με έναν διεκδικητή ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μία αναμέτρηση όπου η γηπεδούχος ομάδα είχε πάρει στον α’ γύρο αποτέλεσμα (1-1) μέσα στην έδρα του αντιπάλου της και αποτελεί κατά γενική ομολογία την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Μέσα σε όλα αυτά, να θυμίσουμε πως χθες, ο Βόλος, έδωσε διορία 24ωρων να αλλάξουν οι διαιτητές της αναμέτρησης, διαφορετικά θα κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα του στο παιχνίδι. Κάτι που δεν φαίνεται διόλου απίθανο να συμβεί και στην πράξη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, η νίκη του Ολυμπιακού που είχε ανοίξει στο ούτως ή άλλως ευτελές 1,22, έφτασε χθες να έχει κατρακυλήσει στο… 1 και τίποτα! Συγκεκριμένα στο 1,07.

Και να, που τελικά είχε και πιο κάτω, απ’ όσα είδαμε χθες, αφού πλέον φτάσαμε στο σημείο να βρεθεί μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στον κόσμο, η Bet365, η οποία αποφάσισε να “φράξει” το παιχνίδι, κοινώς να το αποσύρει από το κουπόνι της! Κι όμως, έγινε κι αυτό σε έναν από τους αγώνες που θεωρητικά πάντα, θα κρίνουν τον «πρωταθλητή».

Δεν μιλάμε για κάποιον αγώνα τρίτης ή τέταρτης κατηγορίας, όπου πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν κατά καιρούς. Αναφερόμαστε σε ματς βιτρίνας, για την πρώτη κατηγορία, που μπορεί να κρίνει από τη μία πλευρά τη μάχη του τίτλου κι από την άλλη ένα χρυσό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αλήθεια, στην περίφημη Ε.Π.ΑΘΛ.Α., την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας που είναι επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς έχουν ακούσει κάτι σχετικό; Έχουν ενημερωθεί; Ή μήπως έχουν φύγει για διακοπές το Σαββατοκύριακο;

Στη διοργανώτρια αρχή μήπως, της οποίας μάλιστα προεδρεύει ο διοικητικός ηγέτης της μίας εκ των δύο ομάδων; Ενδιαφέρθηκαν να μάθουν γιατί άπαντες θεωρούν ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κόψει βαθμούς αύριο ο Βόλος από τον Ολυμπιακό; Μην ταλαιπωρούν και τον κόσμο που ετοιμάζεται να εκδράμει μαζικά προς την όμορφη πόλη του Βόλου…

πηγή: sdna.gr