Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τον τραυματισμό Στρέλνιεκς – Τι αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Μέσω δημοσίευσης στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ενημερώνει για τον τραυματισμό του Γιανίς Στρέλνιεκς και διαψεύδει κατηγορηματικά τα πρωινα «ρεπορτάζ».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«14:10. Πριν από μερικά λεπτά… Ντάλα μεσημέρι. Μetropolitan General.

Oι αθλητές μας ετοιμάζονται για τον ιατρικό έλεγχο, που προδήλως δεν έγινε το πρωί, διότι θα γίνει τώρα. Άσχημο/πολύ άσχημο να «διαβάζει» ή ν’ ακούει ειδικά ο πιο άτυχος, ο Γιάνις, ότι… σχεδόν τελειώνει η καριέρα του από τα ΜΜΕ, «επειδή έτσι» κάποιοι «ανακάλυψαν» πρωινές εξετάσεις (που δεν έγιναν ποτέ) και που «έκαναν διάγνωση» πριν από τον… Dr. Ξυπνητό!

Το αν, και το τι, και το πώς, αποτελεί υπόθεση των ιατρών, οι οποίοι θα ενημερώσουν τις επόμενες ώρες/ημέρες τον ίδιο και την οικογένειά του και προδήλως και την ΚΑΕ για ό,τι είναι, και η οποία αρμοδίως και υπευθύνως θα ενημερώσει για τα αυτονόητα.

Και το χειρότερο; Το κακό δεν είναι να έχεις λάθος (προς τιμήν τους κάποιοι και τροποποίησαν το γραπτό τους και μας ζήτησαν ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ συγγνώμη), το κακό είναι, ότι οι περισσότεροι δεν ΑΛΛΑΞΑΝ ποτέ την «δήθεν είδηση», που μας αναστάτωσε (δεν έφτανε η πίκρα μας για τους τραυματισμούς, που πάγωσε τη χαρά μας στον οργανισμό για την πρόκριση και πού να μας πάρει μετά ο ύπνος;) ούτε μετά την (προ 2 ωρών) ευγενική υπόδειξή μας. Θέλει ΑΝΤΕΡΑ η παραδοχή της γκάφας!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΝΙΣ, ΚΕΝΙ…

ΥΓ: ΕΠΡΕΠΕ να είναι 48ωρη η ΑΠΕΡΓΙΑ της ΕΣΗΕΑ.»