Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή του το ζευγάρι άλλαξε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει σήμερα, με συνέπεια να γλιτώσει από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο. Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό».

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα Instagram Stories της, με συνέπεια να δεχτεί ένα. υβριστικό μήνυμα από follower της που την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας”, ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

πηγή: Instyle.gr