H Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τη νέα σύντροφο του Πικέ: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση γι’ αυτές τις γυναίκες»

0
skyline

Για τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ μίλησε η Σακίρα σε μια ειλικρινή συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως την έκανε «πιο δυνατή»« ενώ πέταξε και το καρφί της για την νυν σύντροφό του.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, παραδέχτηκε ότι «πίστεψε την ιστορία πως μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα για να είναι πλήρης» αλλά τώρα πλέον, έχει συνειδητοποιήσει πως μπορεί να είναι «αυτάρκης».

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Ζιράρ Πικέ χώρισε από την Σακίρα τον Ιούνιο μετά από 11 χρόνια σχέσης και «επισημοποίησε» μόλις πρόσφατα τη σχέση του με την πέτρα του σκανδάλου, την 23χρονη Κλάρα Κία με μια selfie τους στο Instagram. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Σακίρα φέρεται να συνειδητοποίησε πως ο πρώην της ήταν άπιστος όταν ανακάλυψε ότι κάποιος είχε φάει από ένα βάζο μαρμελάδας όσο εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι κι ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν τρελαίνονται για μαρμελάδα. Και από εκείνη τη στιγμή, άρχισε το ξεκατίνιασμα με την Σακίρα να κυκλοφορεί νέα τραγούδια με σπόντες για τον πρώην της και να βγάζει εκατομμύρια.

Τα καρφιά για την νέα σύντροφο του Πικέ
Παραχωρώντας λοιπόν μια ειλικρινή συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ενρίκε Ατσεβέντο στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas, η Σακίρ μίλησε για τον χωρισμό της πετώντας ευθεία καρφιά στην νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είπε η Σακίρα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο «προσωπικοί» είναι οι στίχοι των τραγουδιών της, η Σακίρα ανέφερε: «Μέσα από τα τραγούδια μου ένιωθα πάντα ότι μπορώ και έχω επίσης καθήκονα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να τη δανείσω σε εκείνους που μπορεί να μην μπορούν να μιλήσουν» και πρόσθεσε πως σύμφωνα με την αντίληψή της, οι γυναίκες είναι σε μια θέση όπου όλη η υποστήριξη που μπορούν να λάβουν είναι το κλειδί για το παρόν και το μέλλον τους, προσθέτοντας την φράση: «Υπάρχει μια θέση στην κόλαση για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες».

Σακίρα: Έχαψα το παραμύθι πως μαι γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα για να νιώσει ολοκληρωμένη
Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως τώρα πλέον έχει «περισσότερη εμπιστοσύνη» στον εαυτό της και έχει γίνει «λέαινα» για τα δύο της παιδιά, τον 7χρονο Σάσα και τον 10χρονο Μίλαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχαψα αυτή την ιστορία, πως μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα για να νιώσει ολοκληρωμένη. Είχα επίσης εκείνο το όνειρο της οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν μαμά και μπαμπά κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όμως όλα τα όνειρά σου στη ζωή, αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα σε μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα».

«Πρέπει να γίνω πιο δυνατή και από λέαινα για τα παιδιά μου»
Και συνεχίζει: «Ήμουν πάντα συναισθηματικά αρκετά εξαρτημένη από τους άνδρες , ερωτεύτηκα τον έρωτα και νομίζω ότι κατάφερα πλέον να κατανοήσω αυτή την ιστορία από μια άλλη οπτική γωνία και σήμερα είμαι επαρκής μόνη μου. Όταν μια γυναίκα πρέπει να αντιμετωπίσει τις μάχες της ζωής, βγαίνει πιο δυνατή. Τώρα, παραδόξως, αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και έχω δύο παιδιά που εξαρτώνται από εμένα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαι πιο δυνατή από μια λέαινα».

«Αυτή η δύναμη προκύπτει από την βίωση μιας οδυνηρής απώλειας, από την αποδοχή της, από την ανοχή μιας απογοήτευσης από την κατανόηση πως η ζωή δεν μας φέρνει πάντα αυτό που θέλουμε. Υπάρχουν όνειρα που διαλύονται και πρέπει να μαζέψεις τα μικρά κομμάτια από το έδαφος και να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου, αλλά και να γίνει παράδειγμα για τα παιδιά σου».

Καταλήγοντας η Σακίρα, δήλωσε: «Τώρα έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να καταλήξω δυνατή. Πάντα πίστευα ότι ήμουν πιο εύθραυστη. Πρέπει πάντα να έχεις πίστη».

Πηγή: iefimerida.gr