Κ17: Νίκησε τον Λεβαδειακό με ανατροπή η ΑΕΚ

0
skyline

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στον αγώνα για την 11η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ζαγαρά στη Βοιωτία.

Το ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 με γκολ του Πούλου, ενώ και το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με μια άτυχη στιγμή για την ΑΕΚ, το πέναλτι που εκτέλεσε άουτ ο Χρήστος Παλαιολόγου. Το γκολ ήρθε, όμως, στο 52′ με πλασέ του Παλαιολόγου, τον οποίον βρήκε με σέντρα στο ύψος του δεύτερου δοκαριού ο Γιώργος Κολυφέτης.

Στο 68′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Αλέξανδρο Ντάνι μετά από πάσα του Πέτρου Κολοκοτρώνη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός έφτασε στο 2-1 με τον Καντά. Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με το 2-2 στο 80′ μετά από συνεργασία δύο παικτών που είχαν περάσει ως αλλαγή. Ο Αλέξανδρος Ελέζι έκανε τη σέντρα και ο Ακύλας Ζούλιας ισοφάρισε με πλασέ.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90′, όταν ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Πειτούσης απέκρουσε την κεφαλιά του Γρηγόρη Ράπτη, όμως η ολική ανατροπή ήρθε τελικά στο 92′ με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ από τον Ιάσονα Ψυχογιό. Αρχικά ο Ζούλιας σούταρε στο δοκάρι, η άμυνα του Λεβαδειακού έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ψυχογιό που με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα!

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης, Μαρκόπουλος (73′ Ψυχογιός) Σέχου (55′ Κολοκοτρώνης) Ντάνι (73′ Ζούλιας) Σαρρής, Ανδριώτης (66′ Ράπτης) Παλαιολόγου, Δασκαλόπουλος (66′ Ελέζι).