Παρέμβαση Παναθηναϊκού στη δίκη υπέρ του Ατρομήτου: «Να διαταχθεί η διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία»!

0
skyline

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη που που κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ατρομήτου και θα παραστεί ως διάδικη στην υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο στον αέρα του Libero FM, κι ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη που όμως, παίρνει πλέον σάρκα και οστά. 

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση για να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην αυριανή εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, σχετικά με την τύχη της υπόθεσης του πολυσυζητημένου αγώνα των «δοκαριών» ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσθέτει έναν ακόμα αντίπαλο απέναντι στην προσπάθεια της Ένωσης να κερδίσει το ματς στα χαρτιά.

Η πράσινη ΠΑΕ ζητά επίσημα «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Όλα αυτά σημαίνουν πως μετά την πρόσθετη παρέμβαση, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς έχοντας πάγια, ιστορικά, άποψη ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

πηγή: sdna.gr