Απέχει από το έκτακτο ΔΣ της λίγκας για τις προδιαγραφές των γηπέδων η ΑΕΚ

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μη συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας με θέμα τις προδιαγραφές των αγωνιστικών χώρων θεωρώντας πως γίνεται για να προκαταβάλει την απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο.

Για την απόφασή της να απέχει από το έκτακτο ΔΣ της Stoiximan Super League με θέμα τις προδιαγραφές των αγωνιστικών χώρων ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως η… σπουδή για να συγκληθεί ο συνεταιρισμός άμεσα έχει να κάνει με τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, με στόχο να επηρεάσουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που δεν άρχισε ποτέ.

Αναλυτικά η επιστολή που υπογράφει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς:

«Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας»