Η ΑΕΚ των ανατροπών – Δεύτερη νίκη από το -20 στο BCL

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Σε ειδική των ανατροπών εξελίσσεται η ΑΕΚ στο φετινό BCL, με την Ένωση να φτάνει σε σπουδαία νίκη κόντρα στην Λιμόζ, έχοντας βρεθεί για δεύτερη φορά μπίσω στο σκορ με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων.

Η νίκη απέναντι στην Λιμόζ βάζει την ΑΕΚ για τα καλά στο κόλπο μιας θέσης στην οκτάδα του BCL. Η Ένωση για να φτάσει στη μεγάλη νίκη απέναντι στην γαλλική ομάδα χρειάστηκε να κάνει ανατροπή από το -20 στο 13ο λεπτό και όταν το σκορ ήταν στο 17-37.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η ΑΕΚ κάνει ανατροπή με τη διαφορά να είναι πάνω από τους 20 πόντους. Διότι είχε προηγηθεί η επική ανατροπή κόντρα στην Καρσίγιακα, όταν η Ένωση βρέθηκε στο -25 (10-35) στα μισά της δεύτερης περιόδου. Εκείνη μάλιστα παραμένει ακόμα και σήμερα ως η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του BCL.

Έχοντας λοιπόν δύο νίκες με ανατροπή και μάλιστα με τη διαφορά να είναι πάνω από τους 20 πόντους η ΑΕΚ δείχνει την δυναμική της και αποδεικνύει πως έχει τον τρόπο να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμα και όταν το παιχνίδι στραβώνει.