Αγνοούμενοι στην Τουρκία μετά τον σεισμό ο Ατσού και ο αθλ. Διευθυντής της Χατάισπορ

0
skyline

Ώρες αγωνίας για τον Γκανέζο διεθνή εξτρέμ Κρίστιαν Ατσού και τον αθλητικό διευθυντή της Χατάισπορ, που αγνοούνται.

Οι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία έχουν αφήσει χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, όπως και εκατομμύρια ανθρώπους άστεγους!

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας, τις τελευταίες ώρες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια πολυκατοικίας, δύο ποδοσφαιριστές και ένα μέλος της Χατάισπορ, ομάδας που εδρεύει στο τμήμα της χώρας που επλήγη περισσότερο από τον Εγκέλαδο. Πρόκειται για τους Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ, τους οποίος έβγαλαν οι διασώστες, όπως και τον Κερίμ Αλιτσί, μέλος του τεχνικού τιμ.

Αντίθετα, αγνοούνται ο Γκανέζος διεθνής εξτρέμ Κρίστιαν Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ, για τους οποίους υπάρχει ανησυχία πως βρίσκονταν σε κάποια από τα δεκάδες κτίρια που κατέρρευσαν.

Ο Τούρκος πρώην διεθνής τερματοφύλακας και πλέον προπονητής της Χατάισπορ, Βολκάν Ντεμιρέλ, ανέβασε βίντεο στα Social Media χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ζητώντας βοήθεια για όσους παραμένουν εγκλωβισμένοι. «Σας παρακαλώ πολύ, βοήθεια. Άνθρωποι πεθαίνουν. Στείλτε ασθενοφόρα. Η κατάσταση είναι κακή εδώ. Βοηθήστε μας δεν μπορούμε να φτάσουμε σε ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν βοήθεια. Ας μας βοηθήσει ο Αλάχ», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport-fm.gr