Αλεξίου: «Αν ευνοούταν η ΑΕΚ θα μπαίναμε στα play offs με καμιά τριανταριά βαθμούς διαφορά»

0
skyline

Στο περιθώριο της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κι αφού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος ενημέρωσε τα μέλη για την πρόθεση του να τοποθετηθεί για το θέμα της φάσης με τον Αθανασιάδη στην αναμέτρηση με τον Άρη, πήρε θέση και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

«Μια ομάδα που όλη η Ελλάδα ομολογεί πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, παίρνει καθαρές νίκες και λένε τα φθηνά παπαγαλάκια πως είναι δήθεν δικιά μας η ΕΠΟ και ευνοούμαστε; Αν ευνοούμασταν όπως αυτοί που είχαν πραγματικά τον έλεγχο της ΕΠΟ επί τόσα χρόνια, τότε θα μπαίναμε στα play offs με καμιά τριανταριά βαθμούς διαφορά. Και θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο, όπως συνέβαινε όλα εκείνα τα μαύρα χρόνια για το ποδόσφαιρο», τόνισε με νόημα.


Και πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούν ισότιμα τέσσερις ομάδες, που είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και δεκαετίες και στο οποίο χάνουν οι μεγάλοι βαθμούς από τους μικρούς. Αυτό έπρεπε να αποτελεί τίτλο τιμής για την διοίκηση της ομοσπονδίας κι όχι να χρειάζεται να απαντάμε σε ανακοινώσεις και να ακούμε απίθανες απόψεις από τηλεκριτικούς διαιτησίας, που σε κάνουν απλά να αναρωτιέσαι πως ήταν δυνατόν να σφύριζαν τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Super League, έχοντας τέτοια άγνοια κανονισμών».

πηγή: sport-fm.gr