ΑΕΚ: «Η Βιγιαρεάλ θέλει τον Λιβάι Γκαρσία»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

ΑΕΚ: Ο δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, υποστηρίζει πως η Βιγιαρεάλ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Λιβάι Γκαρσία.

«Σειρήνες» απ’ την Ισπανία για τον Λιβάι Γκαρσία! Ο επιθετικός της ΑΕΚ που κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, είναι στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων απ’ το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών η Λάτσιο που έχει ακουστεί αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες. Όμως για τον άσο απ’ το Τρινιντάντ, υπάρχει ενδιαφέρον κι απ’ την Ισπανία.

Όπως υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ο Λιβάι Γκαρσία είναι στη μεταγραφική λίστα της Βιγιαρεάλ. Με το «κίτρινο υποβρύχιο» να θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού. Η Ισπανική ομάδα σκέφτεται να κάνει την κίνησή της.

Η φετινή σεζόν κυλά καλά για τη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι στις θέσεις της Ευρώπης και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Οπότε θέλει να ενισχυθεί και ίσως να ασχοληθεί με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίο βέβαια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2025 και δεν υπάρχει διάθεση πώλησής του.

πηγή: onsports.gr