Σκάει μεταγραφή στην ΑΕΚ – Εκεί θέλει να φέρει παίκτη ο Αλμέιδα!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ από την Ένωση με στόχο να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στους Βίντα και Μουκουντί.

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στην Ένωση έχουν επαναπαυθεί και δεν αναζητούν λύσεις με στόχο να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους, τόσο ενόψει των εναπομείναντων αγώνων της σεζόν, όσο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ούτως ή άλλως ο Αλμέιδα θα μείνει στην Νέα Φιλαδέλφεια τουλάχιστον μέχρι το 2028, οπότε είναι αυτονόητο ότι δεν έχει φτιάξει ομάδα μιας… χρήσης!

Εξάλλου, αυτό τη στιγμή είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, στην ΑΕΚ ψάχνουν έντονα για να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στα στόπερ!

Το πλάνο είναι ξεκάθαρο και πρέπει να αποκτηθεί ένα ακόμη βαρύ συμβόλαιο για τα μετόπισθεν, ειδικά ενόψει της νέας σεζόν που η ΑΕΚ θα έχει και Ευρώπη και θα είναι υπέρ-απαραίτητος ένας παίκτης για να πλαισιώσει τους Βίντα και Μουκουντί.

πηγή: sportdog.gr