Καντζούρης: «Φαβορί η Μάλαγα στη διοργάνωση, αλλά ήρθαμε για να παλέψουμε»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο τεχνικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε τη Μάλαγα φαβορί, αλλά κατέστησε σαφές πως ΄«ήρθαμε, όμως, εδώ για να παλέψουμε»

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης ενόψει του αυριανού ματς με τη Μάλαγα.

Δείτε ακόμα: Μάλαγα – ΑΕΚ: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση

O προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για τον αυριανό (25/01) αγώνα της πρεμιέρας της φάσης των «16» του BCL, με την πανίσχυρη Ουνικάχα, λίγο πριν από την αποψινή προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena:

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».