Ρονάλντο σε Μέντες: «Με πας σε Τσέλσι ή Μπάγερν αλλιώς σε απολύω»

0
skyline

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί πλέον πελάτη του Ζόρζε Μέντες καθώς του είχε διαμηνύσει ότι θα απολυθεί αν δεν μετακινηθεί στην Τσέλσι ή την Μπάγερν.

20 χρόνια μετά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον μέχρι πρότινος μάνατζέρ του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, είχε δώσει τελεσίγραφο τον Μέντες για να υλοποιήσει τη μεταγραφή που ήθελε, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό. Η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ καθώς οι δύο σύλλογοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη ζέση για την απόκτησή του. 

Το 2018, ο Κριστιάνο αποφασίζει να προσλάβει τον φίλο του Ρικάρντο Ρεγκούφε, ως προσωπικό του μάνατζερ έχοντας ακόμα τον Μέντες ως ατζέντη του. Παρόλο που ο Ρεγκούφε ήταν υπεύθυνος για το deal με την Αλ – Νασρ και καρπώθηκε 30 εκατομμύρια λίρες ως προμήθεια για την μεταγραφή, δε θεωρείται ο κλασικός ατζέντης για τον Πορτογάλο, αλλά είναι γεγονός πως πλέον είναι απόλυτα ενταγμένος στην ταραχώδη αθλητική ζωή του Ρονάλντο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, η σχέση του Πορτογάλου με τον Μέντες έχει οδηγηθεί σε ρήξη, ενώ από την άλλη, ο Ρικάρντο Ρεγκούφε κατάφερε να υλοποιήσει τη μεταγραφή – ρεκόρ με το πλουσιότερο συμβόλαιο που έχει δοθεί μέχρι τώρα ποτέ σε ποδοσφαιριστή.

πηγή: sdna.gr