Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βενζινάδικο κι έπιασε φωτιά

0
skyline

Παραλίγο τραγωδία σε βενζινάδικο επί της οδού Γεωργικής Σχολής στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οδηγός οχήματος μπήκε στο πρατήριο για ανεφοδιασμό, ωστόσο για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε πάνω στις αντλίες καυσίμων.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν επί της Γεωργικής Σχολής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μπήκε στο βενζινάδικο ξηλώνοντας τις αντλίες καυσίμων.

Από την σφοδρή πρόσκρουση πήρε φωτιά το ΙΧ αυτοκίνητο και η αντλία υγρών καυσίμων, ενώ άμεσα σε λειτουργία τέθηκαν τα συστήματα πυρασφάλειας του καταστήματος. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα πυροσβέστες, όπου έθεσαν σε πλήρη έλεγχο τη φωτιά.

Όπως ανέφερε ο επιπυραγός, Δημήτρης Βλάχος, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και με χρήση αφρογόνου υλικού κατάφεραν να σβήσουν πολύ γρήγορα τη πυρκαγιά χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

 

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Πηγή: iefimerida.gr