Γυναικοκτονία στην Νίκαια: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της 54χρονης

0
skyline

Στραγγαλισμός με απόφραξη στόματος και μύτης ήταν το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου της 54χρονης στην Νίκαια.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σπίτι στην Νίκαια, σε μια πρώτη εξέτασή του έβγαλε αυτό το συμπερασμα, διαπιστώνοντας επίσης δύο εκχειμώσεις στη δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα, συμβατές με ανθρώπινα δάχτυλα.

Επίσης έχει χτύπημα στο άνω βλέφαρο του αριστερού ματιού.

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί.

Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, και βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή.

Το ζευγάρι έχει και μια ανήλικη κόρη, η οποία δεν ήταν σπίτι τη στιγμή του φόνου, καθώς εδώ και 6 μήνες μένει και τη γιαγιά της.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.

πηγή: newsit.gr