Τέλος στο θρίλερ της Ρόδου: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοείτο – «Δείχνει χαμένη και εξαντλημένη»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Αίσιο τέλος έλαβε το θρίλερ στη Ρόδο με τη 44χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί στο νησί και είχε προκαλέσει την κινητοποίηση όλων των αρμόδιων Αρχών.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα έδωσε το όνομα της στον περιπατητή που ενημέρωσε τρίτους και εκείνοι την ΕΛΑΣ που έσπευσε στο σημείο. Στη συνέχεια έγινε η ταυτοποίηση της γυναίκας και πράγματι πρόκειται για την 44χρονη που με βάση τις ίδιες πληροφορίες δείχνει χαμένη και εξαντλημένη.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση. Ο περιπατητής άμεσα ενημέρωσε τηλεφωνικά έναν κάτοικο στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, ενώ περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Πηγή: ethnos.gr