Πογιέτ για Γιακουμάκη: «Θα είναι στην Εθνική όπου κι αν πάει»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να είναι ήσυχος για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία θα πάρει μεταγραφή και το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται αυτή.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε τον ίδιο ότι θα τον υπολογίζει για τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας, αρκεί να είναι υγιής.

«Νομίζω ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, σου δίνει το 100% όλη την ώρα, νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής με τη Σέλτικ. Έχει γίνει καλύτερος μπροστά στο τέρμα και σκόραρε μερικά γκολ, αλλά την τελευταία σεζόν δεν έπαιζε κανονικά. Ένιωθε ότι ήθελε να παίξει», ανέφερε -αρχικά- για την παρουσία του στη Σέλτικ και συνέχισε:


«Πρώτα άκουσα ότι ήταν αυτή η ομάδα στην Ιαπωνία, τώρα ακούω ότι είναι η ομάδα στο MLS, οπότε πάντα λέω σε οποιονδήποτε παίκτη όταν ζητά τη γνώμη μου ότι πρέπει να πάρει καλές αποφάσεις. Όσο περισσότερες καλές αποφάσεις παίρνεις στην καριέρα σου, τόσο καλύτερη γίνεται η καριέρα σου. Όπου κι αν είναι στον κόσμο, θα είναι στην εθνική ομάδα αν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών! Μου αρέσει πολύ και είναι σημαντικό μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας και ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση για τον εαυτό του και για την εθνική ομάδα», κατέληξε.

πηγή: sport-fm.gr