Τσάβι: «Αν δεν κερδίσω τίτλους, θα με σκοτώσετε»

0
skyline

Στη φόρμα που βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και στην πίεση που υπάρχει στη θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο Τσάβι στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τη Θέουτα για το Copa Del Rey.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «Μπλαουγκράνα» :

«Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω, η ομάδα να παίζει καλά και να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζει. Στην πρώτη μου ομιλία εδώ, είχα πει ότι θελω να κερδίζουμε και να το ευχαριστιόμαστε και αυτό φάνηκε την επόμενη μέρα, αλλά δε νιώθω ελεύθερος, νιώθω ξανά πίεση για το κύπελλο, για το πρωτάθλημα, για το Europa League. Αν δεν κερδίσω τίτλους στο τέλος της σεζόν, θα με σκοτώσετε. Αυτό σημαίνει Μπαρτσελόνα».

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία εποχή-νοοτροπία νικητή. Κερδίσαμε έναν τίτλο, αυτό είναι σημαντικό για το κλαμπ, μας δίνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν παίχτες που θα ελευθερωθούν πνευματικά και θα αποδώσουν καλύτερα. Θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο, απο έδω και στο εξής δε μας ανησυχούν τι κάνουν οι άλλες ομάδες».

Με αρκετούς παίχτες να έχουν επιστρέψει από τραυματισμό, οι «Μπλαουγκράνα» αποδίδουν καλυτερα και μετρούν πλέον 8 νίκες στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις τους.

πηγή: sdna.gr