Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclo Cross από την ΑΕΚ!

0
skyline

Η ΑΕΚ με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cyclo Cross σε συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία Ποδηλάτων ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ AE (Gatsoulis Bikes).

Πρόκειται για ακόμα μία μεγάλη στιγμή για το ιστορικό ποδηλατικό τμήμα του «Δικεφάλου», που συνεχώς αναπτύσσεται και ανεβαίνει επίπεδο.

Το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου, η καρδιά της ποδηλασίας θα χτυπά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς κορυφαία ονόματα από την Ελληνική ποδηλασία, θα τρέξουν σε μία εντυπωσιακή και πανέμορφη διαδρομή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρώτη ημέρα (28/01), τον πρώτο αγώνα για το 2023 κυπέλλου Mountain Bike, ενώ τη δεύτερη ημέρα (29/01) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclo-Cross.

Φυσικά, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τόσο με φυσικό τρόπο τους αγώνες, όσο δε και με γιγαντοοθόνη μέσα στο Άλσος. Επίσης θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η εισαγωγική εταιρεία Ποδηλάτων ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ AE (Gatsoulis Bikes).

Στα Καταστήματα Ποδηλάτων Gatsoulis Bikes, το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη, θα βρείτε ότι έχει σχέση με το ποδήλατο και τον ποδηλάτη (Ένδυση, ανταλλακτικά, αξεσουάρ καθώς και υπηρεσία Service από εξειδικευμένους τεχνικούς).

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ στο www.gatsoulis.gr.