ΠΑΕ ΑΕΚ: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην πάνε στη Νίκαια…»

0
skyline

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως κατέθεσε αίτημα για εισιτήρια για τον αγώνα στη Νίκαια, αλλά ο Ιωνικός δεν συναίνεσε αφού εφάρμοσε συγκεκριμένους περιορισμούς ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν ούτε εισιτήρια ούτε εξέδρα για τον κόσμο της ΑΕΚ ενώ ισχύει και απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους της πως αιτήθηκε εισιτήρια για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ωστόσο όπως γνωστοποίησε και σε σχετική της ανακοίνωση, η γηπεδούχος ΠΑΕ έθεσε συγκεκριμένους περιορισμούς στην διάθεση των εισιτηρίων και δεν συναίνεσε στο σχετικό μας αίτημα. 

Ως εκ τούτου, και με δεδομένη και σχετική παράκληση της Ελληνικής Αστυνομίας, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση ή προσέγγιση προς το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί παραχώρηση ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας, ενώ υπάρχει και απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης. 

Φίλοι της ΑΕΚ προστατέψτε την ομάδα μας εν όψει των πολύ σημαντικών εντός έδρας αγώνων που έχουμε μπροστά μας κι αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ραντεβού στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Άρη.