Καμπάνα μεγατόνων για την Γιουβέντους: -15 βαθμοί για την υπόθεση Plusvalenza!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο πέλεκυς έπεσε πάρα πολύ βαρύς για την Μεγάλη Κυρία, καθώς το αθλητικό δικαστήριο τιμώρησε την Γιούβε με -15 βαθμούς για την υπόθεση φοροδιαφυγής! Βαριές ποινές για όλα τα στελέχη της.

Χαμός στο Scudetto! Το αθλητικό δικαστήριο έβγαλε την απόφαση κατά της Γιουβέντους για την υπόθεση φοροδιαφυγής και ο πέλεκυς έπεσε πολύ βαρύς για τη Μεγάλη Κυρία.

Η υπόθεση Plusvalenza τάραξε τη Serie A, καθώς η Γιουβέντους φοροδιέφυγε για να καταφέρει να κάνει μεταγραφές το 2018-19 και 2020 και δέχτηκε πολύ μεγάλη τιμωρία που την αφήνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας ήταν αμείλικτη με την ομάδα του Τορίνου καθώς την τιμώρησε με -15 από το φετινό πρωτάθλημα (+6 βαθμούς από όσους πρότεινε ο εισαγγελέας), αλλά και τους ιθύνοντες του συλλόγου, ενώ ζητήθηκε να μείνουν και αυτοί εκτός ευρώπης.

Οι Παρατίτσι, Ανιέλι δέχτηκαν ποινή απαγόρευσης δύο και δυόμιση ετών, ο Αριβαμπένε (πρώην διευθυντής και της Ferrari) έναν χρόνο, ενώ ο Τσερουμπίνι ένα χρόνο και τέσσερις μήνες. Τη μικρότερη ποινή δέχτηκε ο Νέντβεντ με οκτώ μήνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουβέντους δικαιούται και θα κάνει έφεση για την τιμωρία της, εντός τριάντα ημερών.

Τέλος το σκεπτικό των αποφάσεων σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα θα δημοσιοποιηθεί εντός δέκα ημερών

πηγή: sdna.gr