Αστειευόμενος Ραπτόπουλος σε Καινούργιου: «Έλα που δεν σ’ αρέσει ο Πασχαλάκης, ο άλλος που είχες στα μπουζούκια ήταν καλύτερος;»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε ξανά σχετικά με τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή.

Αφού προηγήθηκε αθλητική συζήτηση στην οποία η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Κώστα Ραπτόπουλο «μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα», ο ίδιος μίλησε για το θέμα με την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή.

«Εγώ δουλεύω σε κανάλι Β’ Εθνικής. Θεσσαλονίκη Β’ Εθνική είναι. Όταν χώρισα εγώ την πρώτη μου γυναίκα και μετά την δεύτερη, θαρρείς και ήμουνα ποιος και ασχολήθηκαν με την πάρτη μου. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, η προσωπική σου ζωή ανήκει και στον λαό σου. Δυστυχώς, δεν είναι σωστό. Αν αποκρυπτογραφήσουμε την ανάρτηση της κυρίας Παπαδοπούλου, θα δούμε μια πίκρα. Όταν λέει ο κύριος Πασχαλάκης σημαίνει θυμό, απομάκρυνση και πίκρα. Αν έλεγε ο χωρισμός μου με τον Αλέξανδρο, θα σήμαινε ωραίες αναμνήσεις, μελαγχολία, πόνο, ανοιχτή πόρτα», είπε αρχικά ο Κώστας Ραπτόπουλος.

 

«Εγώ έχω μια φίλη ψυχολόγο που μου λέει ότι όλες οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες είμαστε ανασφαλείς, πόσο περισσότερο όταν είναι μεγαλύτερες. Όταν είσαι 40 χρονών άντρας και πάρεις μια 26 ετών δεν υπάρχει πρόβλημα», συνέχισε.

Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος όπου η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η ηλικία δεν έχει σημασία. «Άρα εγώ τώρα που είμαι 37, πρέπει να πάρω έναν άντρα που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Αν είναι τρία μικρότερός μου θα με παρατήσει, δεν καταλαβαίνω τι λέτε», είπε.

«Αν πάρεις εσύ έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο και πας personal trainer με τον γκόμενο 25 χρονών, ο άλλος θα τσουρουφλίζεται σαν το ηφαίστειο. Να είναι personal trainer ο Πασχαλάκης κι εσύ να τα έχεις με έναν 50αρη…», της απάντησε.

«Σε ποια κοινωνία ζείτε; Δεν κατάλαβα, αλήθεια. Προσωπικά εμένα δεν μ’ αρέσει ο Πασχαλάκης. Ωραίο παιδί αντικειμενικά αλλά…», του είπε.

«Έλα που δεν σ’ αρέσει ο Πασχαλάκης, αυτός στα μπουζούκια που είχες ήταν καλύτερος από τον Πασχαλάκη;», την ρώτησε αστειευόμενος.

Η Κατερίνα Καινούριου του απάντησε: «Επειδή αυτός ήταν μεγάλη μου σχέση, σας παρακαλώ, εμένα μου άρεσε. Μεγάλη μου σχέση και τον αγάπησα και μου άρεσε, τι να κάνουμε τώρα».

πηγή: gazzetta.gr