«Ζαλίζουν» τα ποσά για το νέο συμβόλαιο του Χάμιλτον

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Κοντά σε συμφωνία Mercedes-AMG Petronas και Λιούις Χάμιλτον για νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση στις απολαβές.

Είναι ο μοναδικός οδηγός ο οποίος έχει φτάσει σε κατακτήσεις τον Μίκαελ Σουμάχερ (από 7 πρωταθλήματα έκαστος) και επιδιώκει να τον ξεπεράσει. Βέβαια στην προσπάθεια του αυτή, η Mercedes φιλοδοξεί να το καταφέρει με το μονοθέσιό της και για αυτό το λόγο ετοιμάζεται να προσφέρει «γη κα ύδωρ» ώστε ο Βρετανός να παραμείνει στην ομάδα της Mercedes-AMG Petronas.

Οι ιθύνοντες της Γερμανικής εταιρείας, θέλουν να κάνουν πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Χάμιλτον το οποίο λήγει στο τέλος της φετινής αγωνιστική περιόδου. Ο 38χρονος οδηγός, για τη νέα σεζόν έχει λαμβάνειν 45 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά μπορούν να προστεθούν ακόμα 25 σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σύμφωνα πάντως με την Sportune, η Μερσέντες ετοιμάζεται να του προσφέρει 70 εκατομμύρια το χρόνο για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με το bonus κατάκτησης να συμπεριλαμβάνεται κανονικά.

Το νέο συμβόλαιο πάντως του Λιούις Χάμιλτον, είναι διατεθειμένη να καλύψει έως και 90% του ποσού, η εταιρεία INEOS η οποία αποτελεί και τον βασικό χορηγό της Mercedes-AMG Petronas. Αυτό που μένει να φανεί, είναι κατά πόσο αυτά τα νούμερα είναι αληθή και πότε θα έχουμε νεότερα οσον αφορά το νέο συμβόλαιο του Βρετανού.

πηγή: sdna.gr