Κολλέγιο Αθηνών: «Είχε προηγηθεί καβγάς στην πλατεία του Ψυχικού, λένε γονείς μαθητών»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών, έπειτα από καταγγελία για εισβολή αγνώστων με μαχαίρια στον χώρο, οι οποίοι απειλούσαν παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας οι οποίες απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολλεγίου και ξεκίνησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες. Από το Κολλέγιο Αθηνών τηρήθηκε το πρωτόκολλο με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραμείνουν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μητέρας μαθητή, στο Κολλέγιο μπήκαν έξι άτομα με μαχαίρια για να βρουν κάποιον, ο οποιος είχε χτυπήσει φίλο τους, σε καυγά που προηγήθηκε στη πλατεία του Ψυχικού.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας μαθητή ανέφερε: «Έχει λήξει ο συναγερμός, μίλησα με τον γιό μου και μου το είπε. Τον ρώτησα αν ήταν φάρσα και μου είπε όχι. Είπαν πως είδαν δυο άτομα με μαχαίρια, από τη στιγμή που έληξε ο συναγερμός, μάλλον δεν υπάρχει καμία άλλη ανησυχία για εξωσχολικούς». 

Από την πλευρά τους, μαθητές του σχολείου που έκαναν μάθημα την ώρα που σήμανε συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών, αναφέρθηκαν σε δύο άτομα με ξυρισμένα κεφάλια τα οποία δεν είχαν ξαναδεί στο σχολικό συγκρότημα.

«Ήμασταν για International Business εγώ και το παιδί. Σήμερα φεύγαμε στις 11:00 και όταν φεύγαμε μας ρώταγαν οι σεκιουριτάδες αν είδαμε τίποτα περίεργο. Και όντως είχαμε δει κάτι παιδιά που δεν ήταν στο σχολείο. Από μακριά είδα δύο άτομα. Ήταν δύο άτομα με κοντό μαλλί και μας φάνηκαν περίεργοι», λένε στο protothema.gr δύο μαθητές οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως οι δύο άγνωστοι ήταν τα άτομα που αναζητούσαν οι υπάλληλοι ασφαλείας του σχολείου.

πηγή: protothema.gr