Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο κατήγγειλε στη FIFA τη διαιτησία του αγώνα με τη Γαλλία

0
skyline

Η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FRMF) υπέβαλε επίσημη καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία του αγώνα με τη Γαλλία, στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Το Μαρόκο αποκλείστηκε μετά την ήττα 2-0 από τη Γαλλία, αλλά τα παράπονά της για τουλάχιστον δύο φάσεις με πιθανότητα πέναλτι, έφεραν την κίνησή του κατά των διαιτητών.

Η ενημέρωση από το Μαρόκο
«Η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FRMF) διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα Μαρόκου-Γαλλίας που διευθύνει ο κ. Σεζάρ Αρτούρο Ράμος. Για το σκοπό αυτό, η FRMF έστειλε επιστολή στο αρμόδιο όργανο με το οποίο επιστρέφει στις φάσεις όπου η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του Μαρόκου δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι κατά τη γνώμη αρκετών ειδικών διαιτησίας.

Η FRMF εξέφρασε επίσης τη μεγάλη της έκπληξη που το σύστημα VAR δεν αντέδρασε σε αυτές τις περιπτώσεις. Το FRMF υπενθυμίζει ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία για να υπερασπιστεί και να διατηρήσει τα δικαιώματα των Εθνικών Ομάδων, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη στη διαιτησία και καταγγέλλοντας αυτές τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της ημιτελικής αναμέτρησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

πηγή: newsit.gr