ΑΕΚ: Παρράς για αντί-Μοχαμάντι;

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Νέες φήμες και παρασκήνια αποκαλύπτει η σημερινή στήλη του SDNA. Ποιες οι σκέψεις στην ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ μετά τον τραυματισμό του Μοχαμάντι, αλλά και για παιρετέρω ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

*Περιμένοντας την επέμβαση του Μοχαμάντι (και μαζί την εκτίμηση για το χρόνο απουσίας του), στην ΑΕΚ σκέφτονται αν θα βγει το κενό με Σιντιμπέ και Χατζισαφί ή χρειάζεται και περαιτέρω ενίσχυση σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Κάποιοι εντός ομάδας πάντως, κρυφοβλέπουν και στον Αλέξανδρο Παρρά που συμμετείχε στη χειμερινή προετοιμασία. Πήρε την ευκαιρία του, άφησε σχετικά ικανοποιημένο τον Αλμέιδα και μπορεί να μην έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ Β’, αλλά κάποιες φορές έρχονται πράγματα από εκεί που δεν τα περιμένεις. (SDNA)

*Μανίκια έχουν σηκώσει οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ αυτές τις μέρες και αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για αριστερό μπακ και στόπερ, και σε ένα πιο μακρινό πλάνο, μεσοεπιθετικό. Όλα αυτά βέβαια με πολλούς αστερίσκους και προϋποθέσεις. Οι αναζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται, την ώρα που καθημερινά πλέον οι προτάσεις στην ΠΑΕ από γραφεία ατζέντηδων και σκάουτ καταφθάνουν σωρηδόν. (LIVE SPORT)

Διαβάστε περισσότερες φήμες και παρασκήνια εδώ